Naš proces

D2design je bil ustanovljen na načelu dolgoročnega sodelovanja s poslovnimi partnerji. Tak poslovni model deluje le, če našim naročnikom dostavimo merljive rezultate in ne le praznih obljub.

Raziskava
ter poglobitev v problem.


Prepričani smo, da lahko do najboljše rešitve pridemo le skozi proces, kjer se v problem ne le poglobimo ter ga tudi obsežno raziščemo. Pripravljenih imamo več ciljnih vprašalnikov, ki nam nudijo globok vpogled v projekt naročnika. Borimo se za najboljšo rešitev v danih okoliščinah, saj verjamemo, da bo le ta v končni fazi prinesla najboljše rezultate.

Včasih naša priporočila in izsledki niso to kar ste pričakovali. Vendar vedno temeljijo na strateškem razmišljanju in so vedno vezana na vaše poslovne cilje in doseg le teh.

Iskanje rešitve,
ki deluje.


Najboljše rešitve so dolgoročno ustrezne in prilagodljive na različne zunanje in notranje vplive.

To velja tako za spletno stran katere platforma mora biti prilagodljiva in omogočati kasnejše razširitve; za embalažo izdelka, ki mora biti premišljeno oblikovana za prihodnje variacije izdelka in omogočati enostavno prilagajanje obstoječe embalaže ter pri kreiranju vizualne poslovne identitete, ki mora proliferirati preko številnih različnih medijev in ustvarjati homogeno in konsistentno podobo podjetja.

Kaj pravijo naši naročniki o nas?

Lucija Udovč

ADAMAS, hiša nakita d.o.o.


Ko sem se odločala za prenovo ali novo spletno stran sem se vedno spraševala kaj mi bo pretehtalo pri odločitvi. Po nekaj sestankih z velikimi podjetji, ki imajo tudi zelo visoke cene sem se spraševala, če mi res nudijo kar obljubljajo. Poskusila sem tudi z malimi podjetji in samostojnimi podjetniki. Ker sem tudi sama morala skozi trnovo pot kot mlada podjetnica, sem se odločila, da dam priložnost nekomu, ki je obljubljal toliko, kot je potrebno, nič več in nič manj. Tudi prvi vtis, ki ga dobiš, ko se z nekom sestaneš je pomemben, ne samo cena in ne samo obljube, temveč človek. Po nekaj mesecih je nastala super lepa stran, ki sva jo skupaj nekajkrat predelovala in oblikovala in kar je zelo pomembno, da te nekdo opozori na stvari, ki so dobre in tudi tiste, ki niso. Z veseljem priporočam vsem, ki razmišljate o prenovi stare strani, da tega ne počnete, temveč prepustite izdelavo spletne strani mojstru, kot je David, zaupajte njegovim idejam, on pa se je vedno pripravljen prilagajati vam in vašim željam.

Mark Turk

MARKSUS, trgovina in storitve d.o.o.


Z Davidom smo kreativno in dinamično izpeljali zahteven projekt v kratkem času. Od takrat dalje je naša prva izbira za spletne storitve in pomoč.

Luka Zajc

INLED trgovina in storitve d.o.o.


S pomočjo D2design smo dosegli vse zastavljene cilje. Poleg premišljenega dizajna dajo velik poudarek na sami funkcionalnosti in optimizaciji spletne trgovine.