Ker je dizajn spletne trgovine pomemben


Veliko truda vložimo v načrtovanje in oblikovanje, kar se prenese v večjo učinkovitost spletne trgovine in posledično v večje konverzije. Osupljivi dizajni, ki ostanejo v spominu.

 
 
 
 

Osupljiv dizajn


Samo eno priložnost imate, da navdušite obiskovalce spletne trgovine, zato je učinkovit dizajn izredno pomemben. Edina omejitev je kreativnost.

Spletna trgovina Flix

Navdušite obiskovalce z dizajnom, ki ostane v spominu


Veliko truda vložimo v načrtovanje in oblikovanje, kar se prenese v večjo učinkovitost spletne trgovine in posledično v večje konverzije.

Spletna trgovina Mcenter.si

 

S prilagodljivim dizajnom bodo tudi mobilni uporabniki zadovoljni


Spletna trgovina bo tako enako funkcionalna in dostopna na zaslonu domačega računalnika, tablici in pametnem telefonu.


Mobilna spletna trgovina

Vedno več spletnih nakupov je opravljenih s pomočjo pametnih mobilnikov zato je pomembno, da so spletne trgovine funkcionalne tudi na manjših zaslonih.

S tehnologijo prilagodljivega dizajna (ang.: Responsive Design) je navigiranje in uporabniška izkušnja spletne trgovine enaka na mobilnih telefonih, tablicah ter domačih računalnikih.

Vpliv na SEO

Kakšen je vpliv na SEO optimizacijo? Z 21. aprilom, 2015 je google začel favorizirati spletna mesta, ki so zgrajena po smernicah prilagodljivega dizajna.

Kaj to pomeni v praksi? Rezultati iskanj na mobilnih aparatih bodo drugačni kot pa na domačih računalnikih. Kar pomeni, da vas bo konkurenca, ki je uvedla zahtevane spremembe prehitela v rangiranju (rangiranje na mobilnih telefonih).

Popeljite vaš posel na splet z uporabo preverjenih spletnih rešitev

 

Pošljite nam neobvezujočo povpraševanje in odkrijte kako lahko z našimi rešitvami dosežete več.