Izdelava spletnih strani

Izdelujemo zapomljive, intuitivne in prodajno usmerjene spletne strani — obenem pa poskrbimo za premišljeno in kvalitetno izdelavo. Skrbno razvijamo odzivne spletne strani, ki so preproste za uporabo in omogočajo kasnejšo razširljivost. Izdelava spletnih strani, ki služijo svojemu namenu je obsežno in zahtevno opravilo, zato zagotavljamo trajnostne spletne rešitve.


Nenehno zobraževanje in nadgrajevanje znanj

85% potrošnikov išče lokalna podjetja na spletu.

75% javnosti sodi o verodostojnosti podjetja na podlagi njihove spletne strani.

 
 
 
 


Celovite spletne rešitve


»Spletna stran je dandanes že obvezen del posla« — ta stavek ste verjetno slišali in prebrali že neštetokrat; ampak ali veste, da lahko neustrezna spletna stran naredi več škode kot koristi na dolgi rok? Obenem je lahko finančno breme podjetju, ker ne prinaša opravičljivega doprinosa.

Vprašate se naslednje; bi prepustili lastno podjetje v roke direktorja brez prave poslovne strategije? Nudimo preverjene poslovne rešitve za splet z uporabo naprednih orodij in tehnologij, ki vam olajšajo urejanje spletnih besedil in multimedijskih vsebin. Preverite kako lahko z našo pomočjo dosežete več.


  • Trajnostne rešitve
  • Sistemska razširljivost
  • Samostojno urejanje
  • Sledljivost obiskanosti
  • Večjezičnost - Pro
  • Odzivna zasnova
  • SEO optimizirano
  • Podpora in svetovanje

Vodite svoj spletni posel

Preverjene spletne rešitve. Preverite kako lahko z našo pomočjo dosežete več.

Premišljeno oblikovanje

Kvaliteten dizajn spletne strani je izredno pomemben saj vizualno predstavlja podjetje na ustrezen način, vpliva na obiskovalce ter ustvarja in ohranja interes in zanimanje. Vizualna podoba spletne strani mnogokrat ustvari prvotno mnenje o celotnem podjetju ter na intuitiven in preprost način vodi obiskovalca do željenih informacij.

Zapomljiv dizajn

Samo 1 priložnost imate, da navdušite obiskovalce, zato je zapomljiv in unikaten dizajn tako pomemben. Odlična vizualna podoba spletne strani zahteva skrbno načrtovanje, premišljeno oblikovanje in dovršeno tehnično izvedbo.


Prodajno usmerjene spletne strani

Skrbno načrtovanje

Izdelava in oblikovanje spletne strani je obsežen proces, katerega uspešnost je odvisna od pravilnega pristopa, ustrezno določenih jasnih ciljev, strokovnega znanja ter izkušenj in v končni fazi od številčne obiskanosti spletne strani.

Poudarek na SEO

On-site SEO optimizacija je ključnega pomena za visoko uvrstitev na spletnih iskalnikih (SERP). V ta namen uporabljamo ustrezne metode pri sami izdelavi ter najsodobnejša orodja pri vnosu vsebin.


Več o SEO

Sistemska razširljivost

Uporabljamo profesionalni sistem za upravljanje spletne vsebine (CMS platforma) s popolnim nadzorom nad celotno spletno stranjo. Primeren je za manjša kot tudi večja podjetja, saj omogoča fleksibilnost in polno razširljivost sistemskih potreb in zmogljivosti.

Varnost

Varnost platforme in z njo celotne spletne strani zagotavljamo z rednimi varnostnimi posodobitvami in kombinacijo preventivnih orodij in postopkov.


Več o zmogljivosti sistema

Podpora večih jezikom

V celoti nudimo možnost večjezične spletne strani, ki bo podjetje predstavljala na strokovni ravni tudi izven slovenskih meja.

Profesionalna orodja

Uporabljamo napredna orodja, ki omogočajo pregledno in preprosto upravljanje vsebine v več jezikih. Prevodi v tuje jezike obsegajo celotno spletno stran, tako statično kot tudi dinamično vsebino.


Upravljanje večih jezikov

Odzivna zasnova.
Pripravljeno za vse mobilne naprave.


Slednje je še posebej pomembno pri manjših zaslonih, ki jih uporabljajo pametni telefoni, tablice in ostale multifunkcijske naprave. V ZDA je delež mobilnih ogledov spletnih mest presegel 50%. Medtem, ko je v Sloveniji ta delež nekoliko nižji in zajema 30% + ga nikakor ne gre zanemariti.

Poleg poenostavljenega navigiranja in prikaza le pomembnejših informacij pa odziven dizajn (Ang.: responsive Design) nudi tudi prednostno in boljšo SERP pozicijo. SERP (Ang.: Search Engine Results Page) daje prednostne pozicije spletnim stranem, ki so izdelane na odzivni zasnovi napram zastareli neodzivni metodi.

Z večino naročnikov sodelujemo dolgoročno.

Nadzorna plošča.
Intuitivno upravljanje spletne vsebine.


Samostojno urejanje multimedijske vsebine spletne strani je z našimi strokovnimi orodji preprosto in hitro opravilo. Upravljanje celotne spletne strani je omogočeno preko nadzorne plošče na intuitiven in uporabnikom prijazen način.

Dostop je omogočen preko vseh novejših spletnih brskalnikov, potrebna sta le internetna povezava in pametna multimedijska naprava.

85%

85% potrošnikov išče lokalna podjetja na spletu.

75%

75% spletnih uporabnikov sodi o kredibilnosti podjetja na podlagi njihove spletne strani.Izdelava spletnih strani


Potrebujete preprosto spletno stran, osupljivo galerijo, spletni blog za objavljanje člankov ali pa strokovno spletno stran, ki bo vaše podjetje predstavila na ustrezni poslovni ravni?

Pri D2design ponujamo celovite in unikatne spletne rešitve za še tako zahtevne naročnike. Imamo izkušnje iz številnih industrij, tako večjih kot tudi manjših regijsko usmerjenih podjetij.


Preverite zmogljivost naših strani

Prodajno usmerjene spletne strani.
Višje konverzije, večja spletna obiskanost.


Izdelujemo in oblikujemo spletne strani, ki so zapomljive, kreativne iz stališča dizajna ter tehnološko napredne iz vidika zmogljivosti in funkcij, ki jih omogočajo. Učinkovita spletna stran, ki ustrezno predstavlja podjetje na večih nivojih in obenem služi začrtani namembnosti ter proizvaja rezultate je veliko več kot le lep dizajn. Za vsako našo izdelano spletno stranjo stojijo številne raziskave in analize, ki so na koncu vidne v izmerljiv metričnih rezultatih.

Ponujamo spletne rešitve telirane in prilagojene posameznim naročnikom in njihovim poslovnih zahtevam — ker isti kalup ne more zadostiti potrebam »transportno logistični organizaciji« in »prehrambeni industriji« hkrati.