Drsna steklena vrata za večje zasteklitve

November 1, 2021

Steklo je izredno priljubljen material, značilen za sodobno arhitekturo. Tako se pojavljajo tudi vedno večje zasteklitve, pravzaprav tudi steklene fasade, ki so nadvse markantne na kakšnih stolpnicah. A tudi pri oblikovanju stanovanjskih prostorov se zanimamo za večje zasteklitve, to so pogosto panoramska okna, za podoben namen pa lahko uporabimo kar drsna steklena vrata. Tako dobimo še nekaj več možnosti, ki jih bomo v lepo urejenem stanovanju gotovo znali dobro izkoristiti.

Drsna steklena vrata se lepo podajo v moderno stanovanje

Običajno se drsna steklena vrata uporabljajo v kombinaciji z večjimi zasteklitvami, če želimo tam urediti tudi prehod na prosto. Najbolje se takšna kombinacija obnese za prehod na vrt ali teraso, lahko tudi na večji balkon. Gotovo bomo lahko dosegli izvrsten učinek, ki ga prinaša že velika steklena površina, izkoristili pa bomo tudi funkcije uporabnih drsnih vrat. 

Včasih so drsna steklena vrata zelo posrečena tudi kot notranja vrata. Steklene površine namreč odpirajo prostore in prepuščajo svetlobo, tako nam ponujajo edinstvene učinke v bivalnem okolju. Z drsnimi vrati pa bomo dosegli tudi posebne funkcionalnosti, ki so prav tako dobrodošle pri opremi, ki jo uporabljamo vsakodnevno.

drsna vrata avtomatska

Izbira, nakup in vgradnja steklenih drsnih vrat

Res pa je, da so drsna steklena vrata nekoliko dražja ter prinašajo dodatne komplikacije pri izbiri, nakupu in vgradnji. Na srečo imamo dobre rešitve, ki jih nudijo strokovnjaki s tega področja – Record AV je podjejte, ki se ukvarja z izdelavo in montažo naprednih drsnih vrat, ki se lepo ujamejo z vsakim ambientom. Tudi za domače stanovanje se splača koristiti ponudbo uglednih ponudnikov, ki prepričajo z izvrstnim rezultatom pri svojem delu.

Tako bomo dobili res kvalitetna vrata, ki bodo svoje delo brezhibno opravljala. Drsna steklena vrata navdušijo vse stanovalce, s svojimi edinstvenimi funkcijami in dolgo življenjsko dobo pa že takoj upravičijo začetno investicijo.

PRIJAVITE SE NA NOVICE

Pogoji poslovanja