Izberite pravo motorno žago za vas!

November 1, 2021

Na trgu najdemo širok nabor različnih motornih žag, ki zelo dobro pokrivajo potrebe različnih vrst uporabnikov. Nenazadnje je to zelo uporabna oprema, ki nam pride prav že pri urejanju okolice doma, podobne naprave pa redno uporabljajo tudi zahtevni gozdarji. Najdemo torej širok razpon različnih zmogljivosti in funkcionalnosti, tudi če se omejimo le na eno znamko, ki nastopa na tem trgu. Zelo verjetno je, da bo pravo rešitev za vas ponudila znamka Stihl, ki ima zelo širok nabor kvalitetnih motornih žag. Prepriča tudi najzahtevnejše uporabnike.

Stihl 500i in druge žage za zahtevne gozdarje

Bi radi žagali povsem brez kompromisov in omejitev? Potem vas bo zanimala motorna žaga Stihl 500i, ki je posebej pripravljena za zahtevne gozdarje. Odlično opravi vsakršno delo v gozdu, sploh tista opravila, ki vključujejo podiranje velikih dreves in rezanje debelih vej. Imamo kar dosti svobode pri uporabi, saj nam Stihl 500i z izredno zmogljivim motorjem in dolgo garnituro omogoča nemoteno delo v zahtevnih razmerah. Našli bomo pravo rešitev za večje izzive, prav ta model je zato primeren za najbolj zahtevne gozdarje.

To je prava profesionalna motorna žaga, ki odkrito cilja na izkušene gozdarje. To razkriva tudi cena, ta model se vsekakor uvršča v višji cenovni razred in zahteva pravo investicijo. Najdemo sicer lahko tudi ugodnosti, akcijska ponudba na https://zak-ljubljana.si/motorna-zaga-stihl-ms-500i-w recimo ceno nekoliko zniža, a vseeno bo treba seči kar globoko v žep. Cena v kombinaciji z res izdatno zmogljivostjo pomeni, da je Stihl 500i primerna izbira predvsem za profesionalce, ki bodo investicijo lahko upravičili in bodo pri delu lahko tudi izkoristili vse, kar ponuja ta žaga.

Drugi kupci se bodo pozanimali o nekoliko manj zmogljivih opcijah, ki bodo za njihove potrebe veliko bolj primerne. Znamka Stihl tudi v nižjem cenovnem razredu ponuja izredno atraktivno ponudbo kakovostne opreme za različne namene. Tudi običajni domači uporabniki bodo prišli na svoj račun, saj lahko posežejo po nekaterih praktičnih žagah za vsestransko uporabo.

motorna žaga 1

Za domače uporabnike je idealna žaga Stihl MS 170

Če iščemo idealno žago za vsestransko domačo uporabo, ima Stihl pravega aduta z modelom MS 170. Ta model bo najprej navdušil tiste, ki pri nakupu motorne žage ciljajo predvsem na nizko ceno. Zastopnik Žak Ljubljana ima model Stihl MS 170 v ponudbi za manj kot 200 evrov, kar je odlična cena za zanesljivo motorno žago uglednega proizvajalca.

Kljub temu, da se ta model uvršča v nižji cenovni razred, lahko pričakujemo odlično delovanje in zelo vsestransko uporabnost v domačem okolju. Pravzaprav doma potrebujemo prav takšno žago, hitro bodo prišle do izraza nekatere prednosti, ki niso vezane le na zmogljivost. Izkaže se recimo, da je Stihl MS 170 zelo praktična žaga, lahka in enostavna za uporabo pri raznih domačih opravilih. Vedno bo pri roki in hitro lahko opravimo kakšne preproste posege. Glede na to, da doma pogosto rabimo žago predvsem za obrezovanje drevja in čiščenje grmičevja, je Stihl MS 170 s kompaktno zasnovo idealna izbira.

Še vedno pa gre seveda za zanesljivo motorno žago, ki svoje delo dobro opravlja. Že res, da ne moremo računati na res impresivno zmogljivost, je pa ta vsekakor dovolj visoka, da bomo brez težav opravili vse naloge pri vzdrževanju posestva. Takšna žaga je kar nujna oprema za praktično vsakogar, ki ima okoli hiše nekaj zelenih površin in želi zanje dobro skrbeti.

Čeprav Stihl MS 170 prepriča predvsem z nizko ceno, se bo takoj prikupil tudi tistim, ki bolj ciljajo na druge odlike. Izkaže se, da je to zelo priročna in zanesljiva žaga, ki nam bo v veliko pomoč pri domačem delu. Vedno se lahko zanesemo na to, da bomo imeli pri roki učinkovito žago, s katero bomo opravili veliko dela. Če pa potrebujemo nekaj dodatne zmogljivosti, imamo še vedno na voljo ustrezne modele znamke Stihl, ki predstavlja svojo ponudbo v vseh zmogljivostnih razredih.

Srednji razred zastopa Stihl MS 261

Tisti uporabniki, ki iščejo srednjo pot med obema skrajnostma, se bodo pozanimali v ponudbi, ki je v srednjem zmogljivostnem in cenovnem razredu. Ta cilja predvsem na zahtevnejše domače uporabnike, hkrati pa tu najdemo tudi opremo, ki je zelo atraktivna za profesionalne gozdarje – ti se namreč ne ukvarjajo le s podiranjem debelih dreves, temveč imajo veliko dela tudi z lažjimi opravili in zato večinoma uporabljajo nekoliko bolj priročne žage. To je lahko Stihl MS 261, ki je izvrstna izbira za vsestransko uporabo.

Model Stihl MS 261 je že dobro pripravljen na kakšne večje izzive pri delu v gozdu. Povsem spodobno se kosa z zmogljivejšimi motornimi žagami, saj omogoča podiranje dreves in rezanje debelih vej, zelo suvereno opravi tudi z drugimi nalogami. Je priljubljena izbira za tiste, ki želijo dobro izkoristiti svoje gozdne vire, sploh pri pripravi drv za kurjavo. V takšni situaciji potrebujemo zanesljivo in zmogljivo žago, ki jo lahko uporabimo pri praktično vsakem delu. Prav to nam ponuja Stihl MS 261, ki je upravičeno priljubljena izbira in dostojen predstavnik srednjega razreda motornih žag Stihl.

motorna žaga

Ponudba za Stihl MS 261

Glede na to, da gre za vsestransko motorno žago, model Stihl MS 261 pritegne pozornost raznovrstnih uporabnikov. Dobrodošlo je torej, da imamo v srednjem razredu motornih žag pestro ponudbo in lahko modele primerjamo med seboj, lahko pa najdemo tudi posebej dobre ponudbe za različne modele motornih žag. Tudi za Stihl MS 261 lahko zato najdemo dobre cene. To je motorna žaga, za katero bo treba verjetno odšteti okoli 800 evrov, če dobimo res dobro ponudbo. Ta številka potrjuje, da gre za res kvalitetno, zmogljivo in zanesljivo motorno žago, ki brez težav odgovori tudi na potrebe pravih gozdarjev.

PRIJAVITE SE NA NOVICE

Pogoji poslovanja