Kvaliteten tečaj kajtanja na snegu

May 14, 2022

Verjamem, da ste že kdaj slišali za kajtanje, se mi pa poraja vprašanje, če ste morda že kdaj naleteli na možnost kajtanja na snegu? V kolikor še niste in so vam všeč zimski meseci ali pa kajtanje, vam toplo priporočam, da preverite, za kaj točno gre. Kajtanje na snegu je vsekakor ena zabavna oziroma odlična različica tovrstnega športa. S pomočjo kajta namreč tako smučar oziroma snowboarder dobi, recimo temu, osebno žičnico, ki ga popelje širom zasneženih poljan ali pa se s pomočjo vetra z njo povzpne kar na vrh gore. Občutki jadranja po zasneženih gorah navdušujejo marsikoga, zato je tudi kajtanje na snegu vedno bolj popularno.

Bi se želeli naučiti kajtanja na snegu?

V kolikor je omenjena aktivnost nekaj, kar bi vas zanimalo, potem vam priporočam, da prebrskate po spletu in poiščete možnost za udeležbo na katerem izmed organiziranih tečajev kajtanja na snegu. Glede na mojo izkušnjo s tečajem kajtanja na snegu, vam lahko priporočam, da preverite ponudbo pri podjetju Kanzakite, ki vam v sklopu kajtanja na snegu nudi:

  • Začetni tečaj

  • Nadaljevalni tečaj

  • Privat ure

  • Tečaj »iz vode na sneg«.

Na spletni strani omenjenega ponudnika lahko najdete opise tovrstnih tečajev in se za več podrobnosti glede različnih tečajev kajtanja na snegu obrnete kar direktno na osebje podjetja – kontakt, dan na spletni strani. Poleg tečajev kajtanja na snegu pa boste seveda našli tudi cel sklop ostalih tečajev kajtanja na različnih lokacijah. Ne odlašajte več in tudi vi usvojite znanja kajtanja – na vodi ali pa na snegu.

PRIJAVITE SE NA NOVICE

Pogoji poslovanja