Ne veste, kaj podariti ob rojstvu otroka? Prava izbira je telegram!

November 1, 2021

Ob rojstvu otroka je treba pripraviti kakšno posebno voščilnico in v porodnišnico poslati lepe želje. Po navadi želimo narediti kar najboljši vtis, saj je to izvrstna priložnost, da novopečeni družinici sporočimo, koliko nam pomeni. Za to imamo seveda na voljo različne možnosti, kar pa še ne pomeni, da bomo res naredili dober vtis. Pripraviti je treba pravo presenečenje!

To možnost nam ponujajo telegrami. Imamo kar dosti izbire in hitro lahko najdemo posrečene telegrame, s katerimi bomo gotovo navdušili. To ponudbo predstavljajo nekateri spletni ponudniki, ki opravljajo tudi dostavo telegramov v porodnišnico, pri njih bomo gotovo našli pravo rešitev. Med uglednimi ponudniki telegramov je trgovina Minimu, ki izstopa z zbirko zelo posrečenih darilnih paketov, ki jih dodamo voščilnici ob rojstvu otroka.

Medo telegram za popolno presenečenje

Gotovo bomo najboljši učinek dosegli z domiselnim telegramom, ki poleg lične voščilnice vključuje še kakšno drobno pozornost. Odločamo se za različne možnosti na tem področju, ena teh je tudi medo telegram. To je prikupen darilni komplet, ki bo razveselil mlado družinico. Glavni adut v kompletu je medo, to je naravno grizalo, ki bo prišlo malčku še kako prav. Novorojenčki običajno še nimajo težav z zobmi, a že kaj kmalu začnejo izraščati mlečni zobje in malček bo potreboval nekaj, s čimer si lahko olajša nelagodje. Medo telegram ponuja kvalitetno naravno grizalo, ki je kot nalašč za ta namen, poleg tega pa dobro služi tudi kot igračka in spremljevalec v prvih letih življenja.

Komplet medo telegram ima poleg grizala za otročka tudi drobno pozornost za mamico, tako da bomo gotovo uspeli navdušiti. Povsem brez skrbi se lahko odločimo za ta paket, na ta način bomo posredovali lepe želje skupaj s posrečenim izborom darilc. Kaj boljšega bi si lahko želeli pri obdarovanju mlade družinice? Priložnost je vsekakor pametno izkoristiti, lahko pa seveda medo telegram primerjamo tudi s preostalo ponudbo, ki jo najdemo na tem področju.

telegrami-postar

Drugi telegrami ob rojstvu

Na voljo imamo kar širok nabor različnih rešitev, če se zanimamo za telegram. Nenazadnje je to priljubljena izbira za voščila ob rojstvu otroka, zato se je tudi ponudba pri trgovcih dobro razvila. To je zelo dobrodošlo, zdaj imamo na voljo širok spekter različnih telegramov. V vsakem primeru telegrami ob rojstvu vključujejo vsaj voščilnico, ki je lahko že opremljena s čestitko oziroma voščilom. Lahko pa vedno tudi sami dodamo kak bolj oseben zapis. Poleg tega imajo telegrami ob rojstvu pogosto še darilce, ki je zelo dobrodošel dodatek.

V nekaterih primerih lahko telegram brez težav sestavimo kar sami. To je dobra priložnost, da pripravimo zares nepozabno presenečenje ob rojstvu otroka – nenazadnje to ni vsakdanji dogodek, vsekakor se ga splača obeležiti s takšnim presenečenjem. Sestavimo lahko usklajen komplet izdelkov, ki bodo navdušili. Lahko pa se zanesemo na to, da bodo imeli ponudniki telegramov zanimivo zbirko že sestavljenih telegramov in darilnih paketov. Te opcije ponuja trgovina Minimu na https://telegram.minimu.si/kategorija-izdelka/sestavljeni-telegrami/, pobrskamo lahko po številnih zelo posrečenih idejah. Gotovo bomo prišli na svoj račun, saj je izbira zelo zanimiva in dovolj pestra, da bo vsak našel nekaj za posrečeno obdarovanje. Poleg tega nudijo telegrami ob rojstvu dovolj fleksibilnosti, enostavno jih lahko prilagodimo in dodamo nepogrešljivo osebno noto, tudi če se odločimo za sestavljen darilni paket. 

Takšni telegrami bodo v vsakem primeru odlično opravili svoje delo. Nenazadnje niti ni tako pomembno, kakšne izdelke izberemo in kakšno voščilo pripravimo, važno je predvsem to, da v porodnišnico pravočasno posredujemo svoje želje. Že s tem pokažemo, da nam mlada družina veliko pomeni in da mislimo nanjo v teh srečnih trenutkih. Ravno zato imamo tudi obilo priložnosti, da z različnimi telegrami naredimo zelo dober vtis, ne glede na to, za kaj se naposled odločimo. Moramo pa voščilo pravočasno dostaviti v porodnišnico, kar ni vedno enostavna naloga.

Telegram v porodnišnico ne pride vedno zelo hitro

Za nakup in pošiljanje telegrama moramo izbrati pravi čas. To je lahko presenetljiv izziv, na katerega predhodno ne pomislimo. Predstavljamo si, da bo telegram v porodnišnico dostavljen zelo hitro, običajno pričakujemo kar dostavo v istem dnevu ali v naslednjem dnevu od naročila. A v mnogih primerih se bo dostava tudi nekoliko zakasnila, kar je lahko velika nevšečnost. Tudi drugi faktorji namreč lahko povzročijo zamudo, nenazadnje se že sami nekoliko zamudimo, ko izbiramo in naročamo telegrame. Morda nismo pravočasno obveščeni in že mine kak dan, preden se tega opravka sploh lotimo. Predvsem pa se telegram v porodnišnico po navadi ne dostavljajo med vikendi in na praznike, kar je lahko velika ovira.

Družina bo v porodnišnici preživela le malo časa, če ni kakšnih komplikacij gre mamica z novorojenčkom že po nekaj dneh domov. To pomeni, da nimamo veliko časa, v katerem je treba dostaviti telegram v porodnišnico. Če se ta termin razteza ravno preko vikenda, se že lahko zgodi, da bomo prepozni. Še bolj neugodni so podaljšani vikendi. Pozorno se moramo torej pripraviti na pošiljanje telegrama, da bomo res pravočasno opravili to nalogo in bo pošiljka družino ujela že v porodnišnici.

Kaj pa, če telegram v porodnišnico ne prispe pravočasno?

Možno je, da bo telegram prispel prepozno, da bi še ujel družino v porodnišnici. Kaj se zgodi v tem primeru? Ponudniki telegramov imajo večinoma dobro načrtovane postopke za takšne situacije. Med drugim je možno pošiljko povsem preprosto preusmeriti na drug naslov, tako da bo telegram naposled le našel svoj cilj. Če gre vmes telegram v porodnišnico, bo dostava sicer trajala še kak dan dlje, a gotovo bo na koncu prišel do naslovnika. Moramo pa za to že ob naročilu oddati tudi domači naslov, da se pošiljka lahko preusmeri, sicer bomo imeli s tem naknadno nekaj več dela.

Voščilnica ob rojstvu naj bo osebna in iskrena

Imamo torej celo vrsto možnosti za izbiro telegrama, prav tako poznamo prave rešitve za hitro dostavo telegrama v porodnišnico. Verjetno nam bo prav to povzročalo največ skrbi, veliko časa si recimo vzamemo že za to, da najdemo prave izdelke za telegram oziroma pravi darilni paket. Gotovo pa bomo v ponudbi našli takšnega, ki dobro odgovarja našim željam, zelo všeč nam bo tudi voščilnica. A to še ni vse, kar je treba postoriti pri pripravi posrečenega telegrama. Prepričati se moramo, da je voščilnica ob rojstvu lepo oblikovana, hkrati pa nosi tudi iskreno in osebno sporočilo.

Tako se bomo verjetno še nekoliko bolj pozorno posvetili oblikovanju čudovitega voščila. Za nekatere je to prijetno opravilo, ob katerem sproščajo svojo kreativnost in najdejo priložnost, da lepo izrazijo svoje voščilo ob rojstvu otroka. Včasih pa nam voščilnica ob rojstvu predstavlja tudi nekaj preglavic in kar ne bomo našli pravih besed, s katerimi bi lahko opisali lepe želje, ki jih želimo posredovati v porodnišnico. Nič hudega, gotovo bo zelo posrečeno tudi voščilo, ki je nekoliko nerodno napisano – veliko bolj pomembno je to, da je voščilnica ob rojstvu pripravljena z dobrim namenom, da so sporočila prisrčna in iskrena, ter seveda, da se sploh spomnimo na mlado družinico in posredujemo telegram v porodnišnico.

Voščilnica ob rojstvu ima lahko domiselne verze

Če želimo voščilnico vseeno opremiti z nekoliko bolj uglednim zapisom, se lahko odločimo za kak priljubljen verz. Ni treba, da ga spesnimo sami, na voljo so posrečeni verzi ob rojstvu otroka, tako da lahko preprosto izbiramo med priljubljenimi možnostmi. Včasih voščilnica ob rojstvu že vključuje kak verz in dopišemo le še osebno posvetilo ali dodamo podpis. Te opcije so zelo prikladne in vsakomur omogočajo, da pripravi perfekten telegram za novopečeno družino.

Kakšen telegram za mami bo najbolj posrečen?

Pametno je pravočasno opraviti z vsemi nujnimi premisleki in izbirami, ki jih imamo pri telegramih. Tako si lahko vzamemo nekaj več časa za izbiro pravih kompletov, ki se uporabljajo za obdarovanje v porodnišnici. Najdemo namreč zelo široko ponudbo, v kateri se ne moremo enostavno odločiti. Lahko se osredotočimo tudi na posebej pripravljene komplete, ki bodo gotovo nadvse posrečeni, to je recimo tudi telegram za mami. Prav mlada mamica rade volje sprejema voščila in tudi kakšna darilca pridejo prav, zato ima lahko skrbno izbran darilni komplet te vrste zelo dober učinek. Splača se pobrskati po opcijah, ki jih imamo na voljo.

Mnogi ponudniki imajo pripravljen prav telegram za mami, to nam omogoča enostavno izbiro in zagotavlja odličen rezultat pri obdarovanju. Lahko pa darilni komplet seveda sestavimo sami, saj lahko brskamo tudi po neštetih izdelkih, med katerimi se svobodno odločamo. Takšno ponudbo nudi Minimu na trgovina.minimu.si, kjer je možno sestaviti svoj telegram in paket poslati v porodnišnico. Tako lahko vsako mamico najbolje presenetimo in razveselimo, saj se odločamo med številnimi zelo posrečenimi darilci.

Bo pa za mnoge še bolj prikladna ponudba sestavljenih telegramov, v kateri gotovo dobimo tudi telegram za mami. Tako se ne bo treba ukvarjati s številnimi izdelki, ki se uporabljajo za obdarovanje, temveč že dobimo zelo atraktivne pakete, s katerimi bomo dosegli željene učinke. Takšna rešitev je zelo praktična, nenazadnje pa jo lahko tudi naknadno prilagodimo in dodamo voščilnici osebno posvetilo ali kakšno drugo sporočilo. Takšne ponudbe so idealne, če želimo pripraviti posrečen telegram za mami.

V vsakem primeru ciljamo na to, da bomo navdušili že s samo gesto. Je pa dobrodošlo, da voščilnico spremlja še kakšna drobna pozornost, ki tudi marsikaj pove. Zdaj imate možnost, da z izbirami teh izdelkov naravnost navdušite! 

telegrami-fantek

PRIJAVITE SE NA NOVICE

Pogoji poslovanja