Poskrbite za lep nasmeh!

November 1, 2021

Za lepe in zdrave zobe lahko veliko storite sami, še posebej, če poznate tudi ponudbo zobozdravnikov. S kombinacijo domače nege in preventivne skrbi ter rednih obiskov pri zobozdravniku je možno ohranjati zdrave zobe in čudovit nasmeh. Ne moremo pa se vedno povsem izogniti nekaterim težavam, ki nastanejo zaradi bolezni in poškodb, seveda pa se kaj hitro zgodi, da smo pri skrbi za zobe nekoliko površni. V takšnih primerih imamo na voljo dobrodošle storitve zobozdravnikov, ki lahko naredijo ogromno razliko. 

Lep nasmeh s protezo all on 4

Največjo razliko gotovo naredijo kompletne proteze, ki lahko povsem povrnejo izgled in uporabno funkcijo zobovja pri brezzobih pacientih. To ponuja proteza all on 4, ki je izredno atraktivna opcija za tiste, ki želijo popraviti poškodovane oziroma nadomestiti izpadle zobe. Omogoča namreč celovito rekonstrukcijo, ki ima odličen končni rezultat. Če ciljamo na čudovit nasmeh in popolno funkcionalnost zob, je all on 4 za brezzobe paciente gotovo prava rešitev.

To je namreč kompletna proteza, s katero lahko na dokaj enostaven način nadomestimo manjkajoče zobe. All on 4 se namesti s pomočjo štirih zobnih vsadkov oziroma implantatov, na katere se lahko že takoj namesti tudi proteza. Takšna izvedba ima številne prednosti, predvsem je postopek zelo hiter in razmeroma enostaven v primerjavi z drugimi možnostmi, ki jim imamo v takšni situaciji. Seveda pa moramo za izvedbo tovrstnih storitev izbrati pravega strokovnjaka, ki lahko delo res opravi s kar najboljšim učinkom. Na Artident.si najdemo ponudbo za all on 4 in za druge rešitve, ki pomagajo do čudovitega nasmeha in zdravih zob, tudi v primeru kakšnih večjih težav.

All on 4 je prava rešitev v primeru, da se soočamo z večjimi težavami, tudi v primeru, da nam manjkajo vsi zobje. Če pa bi radi nadomestili le posamezne zobe, imamo na voljo nekatere druge elegantne rešitve. 

zobne-luske-higiena

Zobni vsadki ponujajo še mnoge druge možnosti

Namesto celotne proteze se lahko odločimo tudi za nadomeščanje posameznih izpadlih zob, kar je pogosto veliko bolj smiselna rešitev. Brezzobi pacienti nenazadnje predstavljajo le manjšino, pogosteje se zgodi, da nam izpadajo posamezni zobje, bodisi zaradi poškodb bodisi zaradi bolezni. Čeprav en manjkajoči zob še ne povzroča zelo velikih težav, je pametno takoj ukrepati in izpadli zob nadomestiti – tako poskrbimo tudi za lep nasmeh. Dodaten argument za nadomeščanje izpadlih zob pa je ta, da nam zobni vsadki ponujajo zelo elegantne rešitve, s katerimi dosežemo nadvse prepričljive rezultate.

Sodobni zobni vsadki imajo velik potencial in omogočajo hitro nadomeščanje izpadlih zob v praktično vsaki situaciji. Pozanimamo se lahko o mnogih možnostih, ki jih ponujajo zobozdravniki pri tovrstnih rekonstrukcijah, kar preko spleta na https://www.artident.si/implantati/ lahko najdemo podrobnosti o implantatih in o storitvah, ki jih ta tehnologija omogoča. V praksi pa lahko računamo na elegantno in dokaj enostavno izvedbo, ki vedno ponuja odličen rezultat. Tako so zobni vsadki upravičeno vedno bolj priljubljeni in se pogosto uporabljajo za nadomeščanje posameznih zob, lahko tudi za več zob hkrati, če je možno pripraviti ustrezen protetični nadomestek.

Zobni vsadki so tudi cenovno ugodni

Še en plus je ta, da postajajo zobni vsadki cenovno precej dostopni. Ravno cena je pogosta ovira, ko iščemo napredne rešitve pri zobozdravnikih. Implantati in druge elegantne opcije, ki ponujajo hitre in enostavne rešitve, takoj izgubijo svoj privlak, če bo treba zanje odšteti pravo bogastvo. Na srečo postajajo cene vedno bolj ugodne, saj se tehnologija razvija, prav tako se širi ponudba in imamo na voljo konkurenčne opcije z ugodnejšimi cenami. Posamezni implantati so postali dostopni praktično vsakomur, ki želi dobro poskrbeti za svoje zobe, čeprav bo treba za samoplačniške storitve in kvalitetne implantate seveda še vedno pošteno plačati – pričakovati gre, da bo implantat stal vsaj kakšnih 500 evrov.

zobne-luske-naslovna

PRIJAVITE SE NA NOVICE

Pogoji poslovanja