Prezračevanje doma z opremo Zehnder

November 1, 2021

Prezračevanje doma je kritična naloga, ki jo imajo stanovalci pri opremljanju svojega bivalnega okolja. Ne moremo računati na to, da bo v objektu vedno svež zrak, pogosteje se izkaže, da v kotičkih zastaja vlaga in se srečamo z raznimi problemi. Zatohli prostori, v katerih se nabira plesen, so zelo neprijetni in lahko tudi škodljivi za zdravje – za prijetno počutje in visoko kakovost bivanja je vsekakor pametno domače prostore dobro zračiti. Pri tem nam priskoči na pomoč oprema Zehnder.

Celoviti prezračevalni sistemi Zehnder

Na voljo imamo različne rešitve, po katerih posegamo glede na to, kakšne potrebe imamo pri prezračevanju. Praviloma se najbolje obnesejo celoviti prezračevalni sistemi, ki s centralno enoto dobro poskrbijo za celotno stanovanje. Tako ne bomo imeli težav s kakšnimi neopaznimi kotički, prav tako ne bo problemov z upravljanjem takšnega sistema. Izkoristimo lahko sodobno opremo, ki ponuja izvrstno izkušnjo pri zračenju hiše. Zehnder na tem področju ponuja izvrstne rešitve.

Najdemo lahko tudi dobre rešitve za lokalno prezračevanje, če želimo zračiti le posamezne prostore in iščemo preproste sisteme. Zehnder ima ponudbo kompaktnih prezračevalnih naprav, ki se uporabljajo za ta namen, predvsem v kuhinjah, kopalnicah in kleteh dosežemo izvrstne rezultate. Vse te opcije imajo svoje prednosti in slabosti, odločamo pa se tudi na podlagi cene. Vedno pa imamo v mislih dober končni rezultat pri prezračevanju doma.

prezracevalni-sistemi-1

Koliko stanejo prezračevalni sistemi Zehnder?

Vgradnja celovitega prezračevalnega sistema je lahko znaten strošek, sploh če posegamo po naprednih rešitvah, ki res zagotavljajo izvrstno izkušnjo stanovalcev in varčno delovanje na dolgi rok. Napredni sistemi Zehnder stanejo okoli 5000 evrov za kompletno izvedbo v manjši hiši. Cenik na https://prezracevanje.si/cenik/ predstavlja različne opcije, ki jih imamo pri izbiri in vgradnji prezračevalnih sistemov. Seveda pa lahko najdemo tudi ugodnejše alternative, če smo pripravljeni pristati na nekatere kompromise pri končnem učinku zračenja.

PRIJAVITE SE NA NOVICE

Pogoji poslovanja