Izdelava spletne trgovine


24 ur na dan, 7 dni na teden! Prodajajte kjerkoli in kadarkoli. Preverjene rešitve za spletno trgovanje na enem mestu.

 
 
 
 

Ker ni vsaka spletna trgovina tudi uspešna

Premišljeno načrtovanje

Izdelava spletne trgovine, ki je tudi uspešna zahteva skrbno načrtovanje, premišljeno oblikovanje in dovršeno tehnično izvedbo. S tem dosežemo višje konverzije, zmanjšamo finančne vložke v oglaševanje zaradi SEO optimizacije že v osnovi ter povečamo prepoznavnost blagovne znamke.

Načrtovanje in izvedba projekta po korakih

Svetovanje & Podpora

Ker se zavedamo, da je uspešno spletno trgovanje že skorajda prava znanost vam vso pot do splavitve spletne trgovine stojimo ob strani ter vam svetujemo po najboljših močeh tudi kasneje ko spletna trgovina že obratuje. Za nami stojijo uspešne spletne trgovine, ki pričajo v našo usposobljenost in zmogljivost.

Viri znanj in informacije le en klik stran

Rast spletnih nakupov

Prodaja v spletnih trgovinah raste! število kupcev v spletnih trgovinah se povečuje iz leta v leto, za območje Evrope pa je do leta 2016 predvidena 12,2% letna rast prodaje v spletnih trgovinah. V nekaterih evropskih državah dosegajo spletne trgovine že preko 10% celotne prodaje.

Pridružite se uspešnim spletnim trgovcem

Profesionalna platforma

Naše spletne trgovine poganja profesionalna platforma namenjena primarno spletnemu trgovanju. Orodja za vnos in urejanje izdelkov so enostavna za upravljanje s katerimi ne boste izgubljali časa po nepotrebnem! Z veliko bazo znanj in s pomočjo člankov boste na tekočem z zadnjimi trendi in nasveti kako do boljših rezultatov.

Več o platformi za spletno trgovanje
Spletna trgovina Adamas - minerali

Spodbujamo uspešnost

Z ugodnimi paketnimi rešitvami in nizkimi obratovalnimi stroški spodbujamo uspešne vstope v spletno trgovanje. S preverjenimi orodji izdelanimi za preprosto rabo boste odslej več dragocenega časa namenili prodaji in obdelovanju naročil.

Predvidevanje težav

Poskrbimo za učinkovito delovanje sistema ter večje konverzije s premišljenim načrtovanjem in predvidevanjem težav zato se lahko popolnoma posvetite poslovni plati vodenja podjetja kot je nabava produktov, širjenje trga, urejanje papirologije in rasti doprinosa.

Dostopne spletne rešitve

Med številčno konkurenco ponudnikov spletnih rešitev se ločujemo po dostopnih rešitvah, ki smo jih dosegli z optimiziranjem postopkov. Stremimo k izdelavi uspešnih spletnih trgovin v manjših številkah napram kvantiteti. To nam omogoča dober poslovni odnos z naročniki naših storitev, ter dolgoročno sodelovanje in svetovanje.

Mark Turk, Marksus d.o.o.

Luka Zajc – Inled d.o.o.

S pomočjo D2Design smo dosegli vse zastavljene cilje. Poleg premišljenega dizajna dajo velik poudarek na sami funkcionalnosti in optimizaciji spletne trgovine.

www.inled.si
Mark Turk, Marksus d.o.o.

Mark Turk – Marksus d.o.o.

Kreativna in dinamična ekipa, s katero smo v kratkem roku izpeljali več zahtevnih projektov. Uspešno sodelujemo že vrsto let.

www.mcenter.si

Spletna trgovina, ki prodaja in ustvarja doprinos


Oblikovanje spletne trgovine je proces brez konca. To je lov za najboljšo različico, ki se izkaže za najbolj efektivno v danih razmerah in ciljni skupini. Prava orodja so pomembna, vendar je pravo svetovanje na podlagi izkušenj ter znanj še pomembnejše.

Ljudje smo predvidljivi

Naše spletne trgovine so oblikovane z mislijo po pospeševanju prodaje ter maksimiranju poslovnih rezultatov. V to spadajo elementi, ki so postavljeni na določena mesta z razlogom. Ljudje smo predvidljivi zato mora zgradba spletne trgovine to tudi odražati.

Efektivnost vizualnih namigov

Statistike potrjujejo pomembnost vizualnih namigov, ki obiskovalca vodijo po ključnih elementih na spletni trgovini. Ni naključje, da nekatere izmed največjih spletnih trgovin priorizirajo levo stran spletne trgovine. Prav tako je lahko zelo dolga domača stran pri kateri je potrebno drsenje navzdol ob pravilni postavitvi celo efektivnejša.

Večje spletne trgovine

Pri spletnih trgovinah z večjim številom artiklov je potrebno uvesti dodatne mehanizme, ki omogočajo hitro iskanje želenega artikla ter olajšano navigiranje kot so:

  • Napredno filtriranje artiklov.
  • Pametno iskanje po celotni spletni trgovini.
  • Uporaba slikovnih pomagal.
  • Napredni meni, ki omogoča neokrnjeno širitev programa.

Vhodna stran

Vhodna stran (oz. domača stran) spletne trgovine je izjemno pomembna pri oblikovanju mnenja obiskovalca ob prvem obisku spletne trgovine. Jasno in preprosto navigiranje po spletni trgovini je ključ do uspešnega spletnega trgovanja.
Veliko truda vložimo v načrtovanje in oblikovanje vhodne in izhodne strani, kar se prenese v večjo učinkovitost spletne trgovine in posledično v večje konverzije.

Več o vhodnih in izhodnih straneh

Vodite svoj spletni posel

Upravljajte z naročili ter spremljajte analize in rast brez strahu pred vdori

Poudarek na SEO

Naše trgovine so grajene za visoko rangiranje na spletnih iskalnikih. Več prometa, več prodaje.

Veliko truda vložimo v off-site in on-site optimizacijo, pri tem upoštevamo smernice in najnovejše tehnologije za najboljše SEO rezultate. Dobro rangiranje je ključnega pomena pri uspešnem spletnem trgovanju.

Napredna orodja

Meta opisi in ključne besede, SEO url-ji po meri, SEO prijazna koda, Iskalnikom prijazni url-ji, ...


Več o SEO

Intuitivna nadzorna plošča

Enostavno urejanje spletne trgovine preko nadzorne plošče v slovenskem jeziku.

Preprosto upravljanje

Spletno trgovino upravljate preko sila preproste vendar napredne nadzorne plošče z obilico nastavitvami in funkcijami, ki bodo zadostila tudi zahtevam naprednejših uporabnikov. Navigiranje po nadzorni plošči je olajšano s slovenskim jezikom ter logično postavitvijo katero boste osvojili v kratkem času.

Vse naše spletne trgovine poganja odprtokodni sistem namenjen spletnemu trgovanju, ki je v samem vrhu v svetovnem merilu.


Več o nadzorni plošči

Natančna analitika

Statistika & Analize so pomemben del spletnega trgovanja, zato je ta funkcija vključena tudi v cenejših paketnih rešitvah.

Demografija, vedenje obiskovalcev, ...

Z naprednim vodenjem statistike obiskov in obiskovalcev spletne trgovine lahko spremljate promet na dnevni, mesečni in letni ravni. Spremljajte demografske značilnosti in vedenje obiskovalcev na spletni trgovini. Odkrijte vire obiskov ter jih uporabite v svojo korist.

Odstopanja od povprečja so vidna takoj, kar vam omogoča takojšnjo in ustrezno prilagoditev taktike trgovanja ter marketinške kampanje. Prav tako so vedno na voljo podatki o količini prodanih artiklov za vsakega posebej, št. ogledov vseh artiklov ter še več .


Več o analitiki

Varnost spletne trgovine

Spletno trgovanje je tako varno tako za kupca kot tudi prodajalca. Varno poslovanje na najvišji ravni dosežemo z enkripcija podatkov z uporabo SSL certifikatov.

Vzdrževanje in rezervne kopije

Vzdrževanje spletne trgovine je izredno pomembno za zagotavljanje trajne spletne rešitve in preprečevanje nepooblaščenih dostopov.

Obenem nudimo tudi varnostno kopiranje vseh sistemskih datotek in podatkovnih baz za hitro ponovno vzpostavitev spletne trgovine ob najslabšem primeru ter tako zmanjšamo izgubo prometa.


Več o vzdrževanju

Večjezičnost spletne trgovine

Popoln nadzor nad izbranimi jeziki ter enostavno upravljanje vsebine. Prevodi vključujejo vnešeno vsebino in statična besedila kot sta košarica in blagajna - Popolni prevodi.

Trgujte mednarodno, trgujte na veliko

Platforma je izjemno prilagodljiva in vas ne bo omejevala pri širjenju podjetja na tuje trge. Omogočeno je kasnejše dodajanje jezikov.

Platforma za spletno trgovanje

Zmogljiva in strokovna platforma razvita za spletno trgovanje omogoča polno razširljivost.

Številne plačilne možnosti

Več načinov plačil že v osnovi. Na voljo so številne plačilne možnosti kot so plačilo ob prevzemu, plačilo po predračunu, s Paypal servisom...

Zahtevnejši plačilni sistemi

Dodatne opcije vključujejo tudi plačevanje z moneto ter kartično plačevanje s karticami: Mastercard, Maestro, Visa, Visa electron, ki delujejo pod sistemom Activa. Zajete so številne banke prisotne v državi.


Več o plačilnih možnostih

Obsežno konfiguriranje artiklov

Artikli z dodatnimi opcijami. Upravljanje z artikli je odslej še preprostejše ter popolnoma prilagodljivo.

Napredne opcije artiklov

Poljubno št. opcij za artikle kot so velikost, barva, model — končna cena se samodejno prilagodi izbranim opcijam. S hitro vnesljivimi atributi je primerjava podobnih izdelkov za obiskovalce spletne trgovine mačji kašelj.


Več o opcijah artiklov

Učinkovit spletni marketing

Na voljo so številna marketinška orodja za pospeševanje prodaje.

Marketinška orodja

Z akcijskimi cenami, darilnimi boni, kodami za popust, vgrajeno interakcijo z družabnimi omrežji ter pasicami, ki jih lahko načrtno pozicionirate za pospeševanje prodaje imate na voljo vsa potrebna marketinška orodja za prednost pred konkurenco.


Več o marketingu

Preprosto nakupovanje

Hitro in preprosto nakupovanje. Sistem za spletno trgovanje samodejno doda znesek dostave in stroške pakiranja h končnemu znesku nakupa.

Višje konverzije

Z avtomatizacijo postopkov je nakup v spletni trgovini hitro in preprosto opravilo s katerim se zmanjša št. neuspešno zaključenih naročil. S preprosto blagajno na eni strani kupec sedaj svoje podatke vnese še hitreje ter brez pomislekov.


Več o nakupovanju

Raba spletnih piškotkov

Ob naročilu izdelave spletne trgovine vam brezplačno implementiramo tudi prikaz obvestila o uporabi spletnih piškotkov ob prvem obisku spletnega mesta, ki je po zakonu ZEKom-1 obvezen!

Remarketing

Nižji stroški marketinga z višjimi konverzijami

Remarketing

Preizkušena marketinška taktika, ki jo uporabljajo tudi največje spletne trgovine.

Nižji stroški marketinga

Veliko koristi govori v prid ponovni prodaji že obstoječim kupcem. Glavna prednost je, da ponovna prodaja ponavadi stane manj kot pa iskanje novih potencialnih kupcev. Že to je dovolj velik razlog, da čas načrtno vložite v grajenje odnosa s stalnimi kupci.

Email kampanje

Pomagamo vam lahko tudi pri načrtovanju email kampanj.

Baza email naslovov

S strateško postavljenim modulom lahko zbirate email naslove tudi od uporabnikov, ki nakupa še niso opravili. Tukaj je pomemben močan in efektiven CTA (ang.: Call To Action) oz. po slovensko poziv k dejanju.

Odnos s kupci

Obstaja več tehnik gradnje odnosa in ena izmed njih je zbiranje in uporaba email naslovov, ki jih tako izkoristite v vaš prid. Vzpostavljanje stika s kupci preko email obvestil je hitra in učinkovita tehnika.

Program zvestobe kupcev

S telefonsko ter email podporo, pripravljenimi odgovori na pogosta vprašanja (FAQ) in nagradami za stalne stranke boste krepili odnos med prodajalcem - kupcem in ravno ta povezanost bo na koncu prevesila tehtnico v vaš prid, da se bodo kupci vračali.

Google remarketing

Ciljno trženje proizvaja višje konverzije napram klasičnemu. Razvoj spletnega marketinga je prinesel obilico spremembkatere v preteklosti niso bile dosegljive.

Napredno trženje

Optimizacija postopkov in tržnih kampanj igrata ključno vlogo pri spešni spletni trgovini. Z Google AdWords orodji za remarketing ciljate pretekle obiskovalce spletne trgovine pri katerih imate največje možnosti za uspešno prodajo.