Študije primerov

Oglejte si nekaj uspešnih zgodb izpod naših rok, sodelovali smo pri številnih različnih projektih. Od preprostih spletnih strani ter obsežnih trgovin; do razvoja izdelkov in oblikovanja embalaž, ki so uporabljene v verigi trgovin; ter pri oblikovanju poslovnih identitet, kreativnih tiskovin, kreiranju/vodenju email kampanj.

flix-nalepke-studija-primera-main

FLIX, stenske nalepke


Obsežen projekt, ki je vključeval oblikovanje popolnoma unikatne spletne trgovine, optimiziranje uporabniške izkušnje, kreiranje in vnos slikovnih in besedilnih vsebin, oblikovanje stenskih nalepk v vektorski obliki in vnos artiklov, zahtevno konfiguriranje CMS sistema.

Beri dalje ...
mcenter-spletna-trgovina-studija-primera

Mcenter - avtodeli, LED, xenon, folije


Spletna trgovina Mcenter je doživela že več posodobitev in konkretnejših nadgradenj saj je to njihov glavni prodajni kanal. Naše dolgoročno poslovno sodelovanje se je začelo, ko so njihove poslovne potrebe presegle zmožnosti njihove prvotne spletne trgovine.

Beri dalje ...
gostilna-stari-pisker-studija-primera-main

Gostilna in pivnica Stari pisker, Celje


Z danes zelo dobro poznano gostilno Stari Pisker sodelujemo več kot 3 leta. Začeli smo z manjšimi grafičnimi storitvami, ki so se kmalu stopnjevale v zahtevnejši email marketing, spletno prisotnost ter homogeno vizualno identiteto, ki proliferira preko številnih spletnih, tiskanih in drugih medijev.

Beri dalje ...
zlatarna-adamas-studija-primera-main

Zlatarna Adamas


Naročnik se je sprva odločal med prenovo obstoječe spletne trgovine in izdelavo popolnoma nove. Za slednjo opcijo smo se odločili na podlagi ključnih faktorjev, ki jim obstoječi sistem za spletno trgovanje enostavno ne bi bil kos zaradi zastarelosti in omejenosti.

Beri dalje ...
avtocenter-kbm-zagorje-studija-primera-main-2

Avtocenter KBM Zagorje


Že vrsto let jim pripravljamo letake za letno in zimsko sezono, tako se je naše sodelovanje začelo, ki pa se je hitro razširilo tudi v druge skupne projekte. Tako smo jim postavili novo spletno stran z bogatim virom informacij in kvalitetnimi slikami, ki smo jih fotografirali v lastni režiji.

Beri dalje ...