Z najemom plovila do nepozabnih počitnic

November 1, 2021

Na vsake počitnice čakamo v veselem pričakovanju, saj se vedno ponuja ogromno možnosti za nepozabna doživetja. In res se nam dopust pogosto posebej vtisne v spomin, še dolgo se bomo spomnili kakšnih posrečenih pripetljajev.

 Lahko pa si tudi drugače pomagamo, da bo naslednji dopust res nepozaben – to nam omogoča najem plovila, na ta način bomo počitnice preživeli na morskih valovih in v dobri družbi. Priložnosti za razne dogodivščine ne bo zmanjkalo, hkrati pa se sprostimo v miru, saj se ni treba drenjati na plaži in v močno obljudenih obmorskih letoviščih. Za tak dopust moramo najti le pravo ponudbo za najem plovila.

Najem jadrnice Slovenija omogoča brez težav

Najlažje bo najti jadrnico, saj je to najbolj priljubljeno in pogosto plovilo, ki se oddaja v najem. Za najem jadrnice Slovenija odpira nekatere atraktivne možnosti, ki se jih splača izkoristiti, če nameravamo počitnice preživeti na morju. 

Na voljo imamo zelo prikladne možnosti, saj dobimo jadrnice že v bližnjih marinah. Brez težav bomo organizirali cel dopust, tudi najem plovila lahko uredimo kar na daljavo. Poleg tega nam za najem jadrnice Slovenija načeloma ponuja precej ugodne cene, če znamo pobrskati po pravi ponudbi. Ta plovila z vidika stroškov prekašajo dopustovanje na obali, hkrati pa ponujajo bistveno boljšo izkušnjo.

Ravno zato ima za najem jadrnice Slovenija tudi dosti povpraševanja. Ponudba je razgibana, hitro lahko najdemo zelo zanimive opcije, s katerimi si bomo uspešno popestrili dopust. Vsak ima seveda svoje želje in interese, ko se odpravlja na morje, zato je široka ponudba nedvomno dobrodošla. 

Čeprav ima za najem jadrnice Slovenija nekaj manj možnosti kot recimo Hrvaška, bomo našli dobro ponudbo in atraktivne možnosti. Nenazadnje pa lahko pri agencijah, ki ponujajo najem plovil, brez težav preverimo tudi širšo ponudbo, ki jo imajo še ponudniki najema pri sosedih. Tako se nam odpre res širok nabor različnih možnosti, ne je za najem jadrnice, temveč tudi za razna druga plovila, ki so nam lahko posebej zanimiva.

jadranje

Možen je tudi najem jahte

Čisto edinstvena izkušnja je preživeti počitnice na jahti! Si predstavljate, da bi se na morje zapeljali kar na luksuzni jahti, ki ponuja prav vse, kar potrebujete za udobno in sproščeno preživljanje prostega časa v poletnih mesecih? To je izvrstna ideja za tiste, ki iščejo nekaj novega in edinstvenega. Ponudbe za najem jahte so na voljo pri agencijah, ki ponujajo najem plovil, najdemo lahko kar dosti izbire. Tako bodo prišli na svoj račun prav vsi interesenti, saj lahko najdemo atraktivna plovila, ki izpolnijo vsa mogoča pričakovanja. Še posebej za najem jahte je to zelo pomembno, saj smo pogosto nekoliko bolj zahtevni. A našli bomo luksuzna plovila, na katerih nam gotovo ne bo prav nič manjkalo.

Najem jahte ponuja izjemno priložnost, da preživimo počitnice v stilu. Seveda pa bomo imeli nekaj dela, če želimo najti res posrečene možnosti in najboljšo ponudbo. Pametno je, da si vzamemo nekaj časa in se posvetimo načrtovanju celotnega dopusta, nato najdemo pravo jahto, ki nas bo zapeljala na morje. Čisto možno je, da nam bo za najem jahte posebej všeč tudi cena.

Koliko bo treba odšteti za najem jahte?

Najem seveda ne bo poceni, ni pa nujno, da se bomo soočili z zares visokimi stroški. Treba bo odšteti nekaj tisoč evrov za teden najema, odvisno seveda od ponudbe, ki jo izberemo. Na prvi pogled je to morda visoka cena, a upoštevajmo, da ima jahta dovolj prostora za celo skupino ljudi, včasih za sedem ali osem ali celo več. Čisto možno je, da bodo stroški na osebo v končni fazi nižji od 100 evrov na dan, kar je izjemna cena za najem jahte, sploh v primerjavi s ceno nočitev v hotelu in z drugimi stroški, ki bi jih imeli pri dopustovanju na obali.

PRIJAVITE SE NA NOVICE

Pogoji poslovanja